Formularz Zamówienia

Kurs: Mięso
Prowadzący: Kurt Scheller
Rodzaj kursu: inne
Termin: 2019-10-28 09:00:00
Miejsce: Studio Akademii - ul. Piastowska 65, 05-850 Jawczyce
Cena: 1 150,00 zł
Program szkolenia:
  • Sos mięsny

 

WOŁOWINA

  • Tatar
  • Antrykot Strindberg
  • Jerky - suszona wołowina
  • Tournedos Esterházy
  • Rib stek z sosem bearnaise

     

       CIELĘCINA

  •        Polędwiczka z sosem grzybowym
  •        Saltimbocca
  •        Kotlet Milanaise
  •        Konfitowana golonka w ziołach
  •        Cielęcina po zurysku z roesti

      

       WIEPRZOWINA

  •        Kiełbaska
  •        Polędwiczka a la Wellington
  •        Gulasz Szegediner
  •        Kotlet Duroc z sosem pieprzowym
  •        Bawarskie Leberkäse

      

       JAGNIĘCINA

  •        Żeberka po prowansalsku

      

       DRÓB

  •       Kacze piersi po azjatycku
  •       Foie gras
  •       Kurczak z truflami a la Bocuse

 

 

Brak wolnych miejsc